Pokud máte chuť cestovat a zároveň byste chtěli vidět nejnovější vychytávky pro vapování, zvažte návštěvu berlínského či frankfurtského VaporFair ve dnech 21. až 22. října tohoto roku. Nejedná se pouze o jakési „expo“, ale také o příhodnou investiční příležitost.

                                    Foto: VaporFair 2016

A co všechno návštěvníky VaporFairu čeká? Představení nejrůznějších výrobců a značek, ať už nových či exkluzivních, přednášky a konference. Očekává se také to, že někteří vystavující budou mít povolení prodávat své výrobky přímo na místě, jedná se však spíše o výstavu nových zařízení a e-liquidů.

VaporFair se koná od roku 2015, kdy dokázal přesvědčit výrobce elektronických cigaret a doplňkové zboží k tomu, aby se i letos zúčastnili výstavy. Kromě Berlína ji můžete navštívit také ve Frankfurtu.

V případě, že byste měli zájem navštívit VaporFair v Berlíně, běžného návštěvníka vyjde celodenní vstup na 15 euro v předprodeji, na místě pak 17 euro. Vstup na všechny tři dny pak stojí 23 euro v předprodeji, na místě 25 euro. Pro vstup je vyžadována plnoletost účastníka.

Pro bližší informace se pak vydejte na webovou adresu http://vaporfair.com/, kde si můžete nejen předplatit lístky, ale také získat detaily o této akci.