Jste hračička nebo milovník e-liquidů? Jaký typ vapera jste?

Určitě už jste někdy přemýšleli nad tím, že občas zkrátka někteří vapeři vykazují podobné chování, ačkoli ne každý úplně stejné. Někteří jsou nenápadní, jiní dýmí po celé místnosti a další každý měsíc obměňují svoje hračičky. A jak jste na tom vy, poznáte se v některém z těchto modelů?

Typ Chci přestat kouřit / Poklidný vaper

Jasně, tak tady začíná spousta lidí. A spousta jich tady také zůstane. Pohodička, vyberete si nějakou tu elektronickou cigaretku a spokojeně si bafáte nějaký ten dobroučký e-liquid. Žádné drama, jen klídek. Elektronická cigareta je pro vás zkrátka způsob, jak uniknout zlozvyku a přispět svému zdraví.

Typ Vapování je prostě cool

Nejde až tak o to, jak je vaše cigareta výkonná, ale o to, jak vypadá! A to nejen cigareta, nýbrž také to, jak stylově vypadáte vy, když vám vapor vychází z úst. Možná jste nikdy nezkusili klasickou cigaretu, vapování však vypadá jako zábavné. Možná vám to vydrží, možná za pár měsíců elektronickou cigaretu odložíte nadobro.

Typ Láska prochází... e-liquidem?

Milujete tu širokou nabídku chutí a možností míchat si své vlastní e-liquidy. Neustále vybíráte nové a neotřelé příchutě: koho zajímá pomeranč, jahoda nebo máta s citronem? Vy toužíte po chuťové ambrozii, delikatesách, ujetých e-liquidech s příchutí popcornu nebo až příliš specifikovaného dezertu. Mňam!

Typ Rebel

Zákaz kouření? No a co jako? Klidně si zabafáte ze své elektronky i v tramvaji nebo restauraci, bez okolků. A to buď z důvodu, že nutně potřebujete trochu toho nikotinu, či snad abyste někomu dokázali, že se nebojíte pravidel a zákazů. Někdo je porušovat přeci musí!

Typ VapeGodTrickster

Své dny trávíte vapováním a vychytáváním triků s vaporem. Páru umíte měnit v takřka umělecké dílo: kroužky, víry... Sledujete novinky na videokanálech ostatních vaperů a neustále se zlepšujete. S kamarády pak hodnotíte triky navzájem. Kam se hrabou zelenáči? Triky, to je to pravé ořechové. Hustý!

Typ Inkvizitor

Cože, vy jste ještě neslyšeli o výhodách elektronických cigaret? Počkat, chceš říct, že kouříš obyčejná cigára? Hrůza. Děs. No to teda ne. Takhle to nenecháte a rádi šíříte osvětu o výhodách vapování. Kritickým pohledem počastujete každého smradlavého kuřáka na zastávce MHD. Přesvědčujete každého o tom, že elektronické kouření je prostě nejlepší. Nenechte se odradit od tvrdé práce!

Typ Kutil

Jste hračička a nevydržíte jen s jednou cigaretou. Máte plné police nejrůznějších modů, tanků, clearomizérů a všech možných vychytávek. Vaši miláčci mají jen tu nejlepší péči a perfektní údržbu. Zkrátka a dobře, vapování jste propadli – z jakého důvodu, to už je podružné. Důležité je, že vás to baví a neustále máte čím vylepšovat svá zařízení.