"Vaper's tongue," neboli vaperův jazýček, je nový termín, který popisuje pocit, kdy přestáváte výrazně cítit chuť svého e-liquidu. Pokud jste se s tímto už setkali, nemusíte zoufat – máme zde pro vás pár tipů. Přijďte svému oblíbenému e-liquidu znovu na chuť!

Co přesně je Vaper's tongue?

Není to žádná zdravotní komplikace. Chuťové buňky se jednoduše mohou přesytit, což může vyvolat pocit, že přestáváte cítit chuť e-liquidu. Co s tím můžete dělat?

Zůstaňte v klidu

Nehrozí vám žádné trvalé následky ztráty chuti. Je to jen otravná chvilková nepříjemnost.

Nezapomínejte na pitný režim

PG (propylenglykol) a VG (rostlinný glycerin) liquidy vysušují vaše ústa. To negativně napomáhá k vaperově jazýčku. Pravidelně tedy doplňujte tolik důležité tekutiny.

Střídejte příchutě e-liquidů

Jakkoli moc zbožňujete svůj oblíbený e-liquid, můžete mít nakročeno právě k necitlivosti chuťových buněk. Ty si na příchuť příliš navyknou a vy tak budete mít pocit, že e-liquid ztratil to nejlepší, co nabízí.

Vyzkoušejte e-liquid s výraznější chutí

Nikdo neříká, že se musíte vrhnout do experimentování s příchutěmi. O vše se postarají e-liquidy s mátou, citronem, anýzem nebo skořicí. Náš sortiment nabízí širokou škálu takových příchutí, ať už hotových e-liquidů či příchutí do bází.

Vychutnávejte si také další věci

E-liquid by neměl být tou nejvýraznější chutí, která těší váš jazyk. Pokud potřebujete oživit své chuťové buňky, můžou vám v tom napomoci kyselé okurky, citrony nebo zázvor. Pro tento stav se také skvěle hodí káva.

Čistka!

Na jeden až tři dny upusťte od ochucených e-liquidů. Vaše unavené chuťové smysly se během této doby zregenerují a vy si tak znovu budete moci vychutnat své oblíbené e-liquidy.