Už kdysi jsme vám nabídli pohled na známé tváře showbyznysu, které si vapování oblíbily natolik, že spokojeně bafají ze svých elektronických cigaret i na ulici. Nechyběl mezi nimi ani Leonardo DiCaprio, Tom Hardy či Johnny Depp. Nyní vám opět rozšíříme obzory: kdo z dalších slavných si užívá skvělé chutě e-liquidů?

Cara Delevingne

Kdo říká, že vapování je jen pro drsný chlapáky? Jak vidno, i na první pohled (pro některé) křehká britská modelka Cara Delevingne se umí pořádně rozjet se svou hereckou kamarádkou Michelle Rodriguez. Vypadá to i na nějaké ty triky!


Katy Perry

Ať už na tuto zpěvačku máte jakýkoli názor, Katy Perry je zkrátka zosobněním své popové hudby. A ačkoli se často prezentuje jako bonbonová víla, elektronické cigarety jí učarovaly. Při mnoha příležitostech byla spatřena, jak si spokojeně pokuřuje se svým oblíbeným fialovým Ego Twist.

Carrie Fisher

Fanoušky Carrie Fisher, představitelky slavné princezny Leii, v loňském prosinci těžce zasáhla zpráva o její smrti. "Space Mom", jak jí nyní přezdívají milovníci série Star Wars, však také podporovala elektronické cigarety a sama si vapování užívala naplno.

Mezi další celebrity, které byly spatřeny kterak si vychutnávají svůj oblíbený e-liquid, patří například britský zpěvák Robbie Williams, americký herec Jack Nicholson nebo slavná britská modelka Kate Moss.