Váš věrný společník v podobě elektronické cigarety umožňuje navolit si množství nikotinu v e-liquidu, který je vám milý – to už však dávno víte. Možná si ale říkáte, že by to chtělo zkusit trochu jinou dávku, ať už silnější či slabší. Pokud si však nejste úplně jistí tím, co čekat, nezoufejte – připravíme vás na to!


Nicotine Free (bez obsahu nikotinu) 0 mg

Vapování je skvělé i bez nikotinu – ať už si chcete užívat triků s dýmem, jste nekuřáci, ale zbožňujete bohatou škálu chutí e-liquidů, nebo chcete obsah této látky zkrátka snížit. E-liquidy bez sebemenšího množství nikotinu jsou zpravidla velmi jemné v ústech a mají skutečně příjemnou chuť. Nečeká vás ani žádný intenzivní throat hit.

Very Light Nicotine (velmi malé množství nikotinu) 3 mg

Tento obsah je populární u velké skupiny vaperů. Throat hit je jen malý a vy si tak můžete užít zhruba 30 % síly klasické cigarety. Skvělá volba pro lehké kuřáky, kteří chtějí v klidu přesedlat na elektronické cigarety.

Light Nicotine (malé množství nikotinu) 6 mg, Medium Nicotine (střední množství nikotinu) 12 mg

Pokud jsou však tři miligarmy nikotinu málo, jsou zde ještě tyto možnosti, s poněkud silnějším tónem (asi kolem 60 % až 80 % běžné cigarety). S těmito volbami vás čeká bohatý throat hit, ne však příliš nepříjemný.

Full Flavour Nicotine (nikotin podobný běžné cigaretě) 18 mg

Jestliže nestojíte o slabotinky, pak je pro vás e-liquid s 18 mg nikotinu to pravé. Zážitek z něj bude srovnatelný s klasickou cigaretou, ale jako bonus vaše zdraví neohrozí více než sedm tisíc škodlivým chemikálií. Výrazný a plný throat hit, to je téměř 100% nikotin!

Extra Strength Nicotine (ultra silný obsah nikotinu) 24 mg

Tak tenhle brutál jsme si nechali na konec, protože vás čeká pořádně intenzivní throat hit! Obsah nikotinu pro těžké kuřáky (až 120 % běžné cigarety).

Postupně obsah nikotinu snižujte

S vapováním odpadá nutnost hledat zapalovač a koutek, kam se zašít na "čouda." S elektronickou cigaretou můžete kouřit mnohem delší čas bez přestávek, a proto se snažte pomalu snižovat obsah nikotinu, který přijímáte. Pokud tedy chcete nadobro upustit od klasických cigaret, zvolte si e-liquid, který nebude příliš silný – abyste se nevrátili ke zlozvyku, jehož se snažíte zbavit.

Nemusí to být snadné, může to i zabrat nějaký ten čas. Na tom však není nic špatného, protože jakmile najdete ten pravý e-liquid, vapování se stane ještě větší zábavou. Dejte si na čas – bude to stát za to!