Náustek, neboli drip tip, je samozřejmou součástí každé elektronické cigarety. A je to také věc stylu: barevné vychytávky či drip tipy uzpůsobené pro ty z vaperů, kteří rádí zkoušejí triky. Existuje jich nepřeberné množství a to tak, aby vyhovovalo nejrůznějším uživatelům. Aby toho nebylo málo, tvar drip tipu také ovlivní chuť e-liquidu. Tak jaký zvolit?


Vaperuv jazyk

Pro slaďoučké chvíle: Úzký náustek

Pokud mezi vaše favority patří zejména sladké příchutě, pouvažujte nad úzkým drip tipem. Ten je totiž uzpůsoben k tomu, aby se vapor dostal na střed jazyka, čímž aktivuje chuťové pohárky citlivé na sladkou chuť.Tvar náustku má také blízko k tloušťce běžné cigarety a je tak příjemnější pro rty.

Drip tip

Zlatá střední cesta: Střední náustek

Tyto drip tipy kombinují to nejlepší z obojího – ovocné a zároveň sladké tóny se vám rozplynou v ústech. Takže pokud jste vaper vysazený na co experimentování s chutí e-liquidu, zkuste sáhnout po středním náustku. Jestliže chcete zkusit méně výrazné e-liquidy (například něco jako jogurtové příchutě), potřebujete drip tip, který chuť rozprostře po celém jazyku tak, abyste si liquid mohli vychutnat naplno. To přesně zařídí střední drip tip.

Náustek

Milovníci kyselých rybiček: Široký náustek

Tak tyhle drip tipy pořádně dýmí. Široký náustek umožňuje vaporu rozprostřít se spíše po stranách jazyka, kde jsou receptory nejcitlivější na kyselé chutě. Pokud tedy chcete mít na tváři nefalšovaný kyselý výraz, sáhněte po tomto drip tipu.

Drip tip