Přemýšleli jste někdy nad tím, kolik příchutí e-liquidů vlastně na celém světě existuje? Od ovocných, sladkých a osvěžujících, přes tabákovou klasiku až po prapodivné kombinace se můžeme dostat i k těm skutečně nečekaným. Přestože by vás jejich název možná odradil, jejich chuť je vysoce hodnocena a jsou rovněž označovány za "zábavné" či "netypické" – zkrátka a dobře ten pravý materiál pro každého vapera, který rád experimentuje. My jsme pro vás vybrali těchto pět nejzvláštnějších e-liquidů, mezi nimiž nechybí "Mateřské mléko" či "Sérum pravdy".

KanaVape

Jak již název napovídá, tento e-liquid nabízí konopné opojení bez jakýchkoli nežádoucích účinků. Neobsahuje totiž THC (marihuanu), nýbrž pouze "cannabinoidy", látky, které vás zaručeně dostanou do pohody bez negativních psychoaktivních efektů. Navíc vás nebude obtěžovat ani nepříjemný zápach. Popularita náplně stále roste, a to nejen díky tomu, že někteří vapeři hovoří o údajných léčivých vlastnostech.

Výrobce: KanaVape

Happy Ending

Tento e-liquid vůbec není snadné popsat. Je ovšem jisté, že vás uchvátí svou nadpřirozenou chutí. Ta však není ani ovocná, sladká, tabáková a rovněž žádné "dezertové těsto". Vapeři se shodují – každému chutná jinak; a rozhodně s ním najdete svůj happyend i vy.

Výrobce: Pink Spot

Mateřské mléko (Mothers Milk)

Navzdory bizarnímu jménu je tento e-liquid skutečným krémovým zázrakem s nádechem jahodových tónů. Kdo ví, třeba si při ochutnání této zvláštnosti budete připadat jako v hřejivé mateřské náruči. Každopádně nedoporučujeme tyto úvahy přehánět.

Výrobce: SuicideBunny

Krev jednorožce (Unicorn Blood)

Určitě jste slyšeli mnoho příběhů, ve kterých se vypráví o kouzelné krvi jednorožce. Jednorožci jsou vlastně kouzelní celí a trochu jejich magie si můžete propůjčit s touto náplní. Vaši mysl totiž zaplaví ovocné kejkle a před očima uvidíte zářivou duhu. Pokud jste někdy toužili ocitnout se v pohádce, pak víte po čem sáhnout.

Teda pokud nemáte rádi koťátka a zívající štěňátka, pak raději zkuste něco drsnějšího. Protože přesně takhle chutná duha.

Výrobce: FuzionVapor





Sérum pravdy (Truth Serum)

Tenhle fešácký e-liquid se rychle stává slavným ve vaperském světě. Pokud tedy nemáte co skrývat, bez obav si ho dopřejte. Skrývá se v něm totiž kokosovo-hruškové opojení (zvláštní kombinace, ale po Mateřském mléku už nepřekvapí nic). Co se však vyplatí je nechat tento e-liquid projít procesem "steepování" – jak na to si můžete přečíst v našem článku Vylepšete chuť e-liquidu.

Výrobce: Roar Vapor



Nezapomeňte se mrknout na naši nabídku e-liquidů – vybere si experimentátor i milovník klasiky.