Nikdo není neomylný, chyby zkrátka děláme všichni. Pokud však nedodržujete některé zásady, může se vám to vymstít. Pro vapování to platí také a proto si dávejte pozor na těchto pět běžných omylů!

Koupě levných produktů

Klasika. Opakování je však matka moudrosti, a proto pamatujte na to, že levné výrobky nejsou vždy jen to nejlepší. Jistě, vapování se může zdát jako drahá sranda, ve skutečnosti však dlouhodobě ušetříte. Kontrolujte si proto výrobce i to, zda má každý výrobek náležité popisky a informace.

Vzhledem k tomu, že nabídka e-liquidů je skutečně široká, nekupujte první příchuť kterou uvidíte ve velkém množství. Zkoušejte a najděte si svého favorita.

Zbytky e-liquidu v cigaretě

Správný vaper o své vybavení řádně pečuje. A tak je jasné, že starý e-liquid prostě v tanku nenechá. To by totiž mohlo narušit chuť nové náplně, a to přeci nikdo nechce.

Nezájem o množství nikotinu

Tohle může potkat nejednoho nováčka. Jelikož existuje celá řada e-liquidů a celá řada příchutí, je zde také třeba pamatovat na obsah nikotinu v lahvičce. Pokud si prostě nejste jistí, sáhněte po menším obsahu a postupně přidávajte, je-li libo. Pokud totiž dostanete dávku nikotinu, na kterou nejste zvyklí, může to vyvolat i nevolnost a bolest hlavy.

Údržba, údržba, a zase údržba

Nezapomínejte! Elektronické cigarety jsou zařízení, která zkrátka nějakou tu péči vyžadují. Měňte knoty, čistětě tanky. Údržba je půl zdraví vašeho miláčka.

Oblíbená příchuť, navždy příchuť

Jestliže jste našli svůj oblíbený e-juice a jste s ním maximálně spokojeni, pak je to jen dobře. Ale pokud nechcete, aby se vám zprotivil, není na škodu občas příchutě změnit. Vaše chuťové pohárky nebudou tak přesyceny a vy si budete moct pochutnávat na svém oblíbeném e-liquidu.