Vapování nabízí možnost si své zařízení všelijak upravovat a někteří lidé to berou opravdu vážně. Nejen že si kupují stylové a barevné elektronické cigarety, opravdoví šikulové si je často zkrášlují vlastnoručně. A že je opravdu o co stát! Dnes se s vámi podělíme o několik vážně parádních kousků z celého webu!

 

Revolver

Ať už jste fanouškem westernových filmů nebo si jen chcete z někoho "vystřelit," elektronická cigareta ve tvaru revolveru je zkrátka ta pravá volba. Jen ta velikost může být poněkud nepraktická.

 

 

Arkádová hra Space Invaders

Jestliže nedokážete zapomenout na retro hry, tak tento automat na arkádovou hru "Space Invaders" je pro vás jako dělaný. Tak co, jakého nejvyššího skóre dosáhnete?

Iron Man

Přemýšleli jste někdy o tom, jaké to je stát se superhrdinou? Přestože Iron Man využívá spíše svých financí a inteligence nežli nadpřirozených schopností, z vás tento mod udělá stejně okouzlujícího a nezapomenutelného hrdinu, zvláště ve společnosti dalších vaperů.

Doctor Who, T.A.R.D.I.S.

Tento známý britský seriál, Doctor Who (Pán času), si získal srdce mnoha diváků po celém světě. Jestliže ještě nemáte dostatek věcí s motivem T.A.R.D.I.S.u, pak tedy pozor: toto z vás jednoho takového Doktora udělá dřív, než byste řekli borůvkový koláč.

 

Han Solo v karbonitu

Pro fanoušky Star Wars také existuje fajnová vychytávka. A není to nic jiného, než proslulý Han Solo zamražený do karbonitu jako stylový doplněk, dárek od samotného Dartha Vadera.

A který byste si vybrali vy?