Jistě mnozí z vás zaregistrovali náš facebookový update o zcela nové, větší a lepší prodejně ecigarko.cz. Ale pokud jste ještě neměli možnost k nám zavítat a prohlédnout si výsledek na vlastní oči, nezoufejte – nyní vám přinášíme bližší pohled na nové prostory. A nejen ty. Blíží se totiž i všelijaké novinky, které se budou snažit zpříjemnit váš nákup a čas strávený v prodejně.

Nejpatrnější změnou je samozřejmě velikost nových prostor: spousta místa a vzdušná atmosféra. Ačkoli se prodejna nepřesunula příliš daleko od té původní (vlastně jen do "vedlejších dveří"), její možnosti jsou nyní několikanásobně větší – a my nezahálíme! Tak co vás tedy v nejbližší době čeká?

Nová prodejna funguje teprve od prosince roku 2016, ale velmi rychle začala plnit všechny požadavky zákazníků. Dokonce by se dalo říci, že se konečně stala stabilní základnou ecigarka – není to jen kamrlík s pultíkem, naopak: rozlehlé prostory zadní části se výborně hodí k administrativě,  plánování strategie obchodu, či IT záležitostem.

Dokonce i vitrínky teď mohou naplno ukázat vystavené zboží – elektronické cigarety a příslušenství, samozřejmě. Zatímco se budete kochat výstavkou, od nového pultíku na vás bude mávat Mauricio.

Zřízeno bylo také místečko vyhrazené pro konzultace se zákazníky, čímž se znovu zvýšila úroveň kvality poradenství. Nyní si tak můžete sednout a v klidu probrat všechny otázky, které na Mauricia máte.

A aby toho nebylo málo, nyní na vás čeká i elektronický katalog, ze kterého si můžete pohodlně vybírat produkty. V plánu je také komfortní zóna. Zde pak budou v blízké době probíhat přednášky jak pro zasvěcení začínajících uživatelů elektronických cigaret, tak pro obohacení ostřílených vapovacích veteránů, kteří se budou chtít dovědět něco nového a zajímavého.

Na rekonstrukci si náš tým dal zkrátka pořádně záležet. Výsledek můžete ohodnotit sami a určitě se také těšit i na další plánované vychytávky. Nejdůležitější jste pro nás samozřejmě vy, zákazníci – vaše pohodlí a spokojenost především. Pokud jste tedy ještě neměli možnost zavítat k nám, určitě se zastavte – těší se na vás jak Mauricio, tak nová prodejna.